Székesfehérvár: H-Cs: 08.00-18.00, P: 08.00-16.00,
Sz: bejelentkezés alapján
Budapest: H-Sz-P: 09.00-17.00, K-Cs: 14.00-20.00

Fehérítse fogait akár 5-8 árnyalattal, hogy elbűvölő mosolya legyen!

Mit kell tudni a fogfehérítésről?

A fogfehérítés egy hosszú távú befektetés, akár örök életre szóló önbizalomforrás lehet.

A bizonyítottan leghatásosabb módszer fogai hófehérré varázsolására, a rendelői fogfehérítés. Az egyes alkalmazott technológiák között nagy a különbség. Napjainkban a leginkább elterjedt fogfehérítési módszer, a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás. A hidrogén- vagy karbamid peroxid, szakértő gondoskodás mellett látványos és hosszan tartó eredményt biztosít, de ugyanakkor nem megfelelő alkalmazása esetén jelentős veszélyeket is rejt. A klinikai eljárásokban használt peroxidos fehérítő rendszerek olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, hogy egyeseknél fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén, megsérthetik azt. 

A fogfehérítés sajnos nem mindenkinek garantálja ugyanazt az eredményt. Fogak állapota, életmód, fogfehérítő kezelés fajtája és időtartama is befolyásolhatják az elért eredményt.

fogfehérítésA rendelői fogfehérítést elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének intenzív fehérítő hatást elérni. A nemzetközi vizsgálatok tanúsága szerint akár 5-8 árnyalatnyi világosodás is elérhető e módszerrel.

Fogfehérítés előtt először is, professzionális szájhigiénés kezelésre van szükség, ami a fogkövek eltávolítását és professzionális fogtisztítást jelent.

A rendelői fogfehérítés biztonságos eljárás, mivel nem károsítja a fogakat, a töméseket és a koronákat.


led lámpás fogfehérítésMilyen fogfehérítéssel foglalkozunk?

  • Led lámpás Opalescence (rendelői)
  • Opalescence belső fogfehérítés (rendelői)
  • Opalescence otthoni fogfehérítés

Led lámpás Opalescence (Boost) fogfehérítés

A legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény!

Mi is az Opalescence (Boost) fogfehérítés? - Ezzel a peroxidos eljárással a fog zománc rétege fehéredik. A nagyon hatékony led lámpával látványos eredmény érhető el.

Milyen anyagot használunk? - 40%-os peroxid tartalmú Opalescence fogfehéritőt

Kinek ajánljuk - Kiemelten ajánlott azoknak akik gyorsan látványos eredményt akarnak elérni.

  • nagy hatásfok
  • azonnali 4-7 árnyalati különbség
  • kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra
  • 6 havonta ismételhető

65.000.-Ft

Opalescence belső fogfehérítés

Az elszineződött gyökérkezelt fog többé nem kell hogy szürke legyen!

Mi is a Opalescence Endo belső fogfehérítés? - A gyökérkezelt fogak, főleg a mára korszerűtlenné vált eljárásokkal kezelt fogak gyakran elszineződnek, beszürkülnek, élettelenné válnak. Ezen segít az egy-egy fog külön-külön elvégzett belső fehérítése. A fog belsejébe helyezett fehérítő anyag töméssel zárva a fogban marad néhány napig, majd a kívánt árnyalat eléréséig a fehérítő anyag cserélésével ismételjük a kezelést. Ezek a kezelések mindössze néhány percet vesznek igénybe.

Milyen anyagot használunk? - 35%-os peroxid

Kinek ajánljuk - Balesetet szenvedett és emiatt gyökérkezelt fogakhoz, elégtelen gyökértömés miatt a gyökértömés cseréje után.

A leghatékonyabb Opalescence Endo fogfehérítés. Ára: 25.000.-Ft

Otthoni fogfehérítés

Fehérebb fogak, kényelmesen az otthonában!

46fd1d6774de715Mi is az Otthoni fogfehérítés? - Az otthoni „sínes” fogfehérítés a legkíméletesebb és legkényelmesebb módszer a fogak világosítására. Lenyomatvétel után egyedi fogfehérítő sín készül a fogtechnikai laboratóriumunkban, melyet otthonában Önnek alkalmas időben meghatározott időre, a fehérítő anyaggal megtöltve fogaira helyez. Mindezt 2-3 naponta ismételve 2-3 hét alatt elérhető a kívánt árnyalat. A kezelést orvosi konzultáció és kontroll előzi meg. 

Hogyan kell használni? - Az otthoni fehérítéssel kapcsolatos legtöbb kellemetlen tapasztalat a helytelen használatból adódik. Ezért rendelőnkben különös figyelmet szentelünk annak, hogy pácienseinket pontos és érthető instrukciókkal lássuk el, és minden esetben a fogászati székben ellenőrizzük a készített sínek tökéletes illeszkedését. Mindezek fontosságát hangsúlyozva a fehérítés első alkalma rövidítve a rendelőben kontrollált körülmények közt zajlik.

Milyen anyagot használunk? - Opalescence otthoni fogfehérítő szett, alacsony koncentrációjú (16%) peroxid

Kinek ajánljuk - Azoknak akik nem szeretnének a fogászati székben hosszú időt tölteni. Azoknak akik jobban szeretnék kontrollálni az elért eredményt. Azoknak akik kíméletesebb megoldásokat keresik. Szoros időbeosztásban dolgozóknak. 

49.000.-Ft

Kérjen időpontot!

Kerámia Dental Fogászati Központ

Cím: Székesfehérvár, Szekfű Gy. u. 12.
Mobil.: 20/244-8888
E-mail: fogaszat@keramiadental.hu

Cím: Budapest, VI. kerület Király utca 106
Mobil:  30/229-8888
E-mail: kiraly@keramiadental.hu

 

logo feher

 

 

Nyitva tartás:

Székesfehérvár
H-Cs: 08.00-18.00
P: 08.00-16.00
Sz: bejelentkezés alapján

Budapest
H-Sz-P: 09.00-17.00
K-Cs: 14.00-20.00

Search