Bejelentkezés alapján: H-Cs:8.00-20.00-ig,Szombat: 8-12-ig

infoblokk kedv final felso cmyk ERFAELKEZDŐDÖTT A FOGTECHNIKAI TEVÉKENYSÉG FEJLESZTÉSE A KERÁMIA-PLUSZ KFT-NÉL CÍMŰ PROJEKT

 

Kedvezményezett neve: Kerámia Plusz Kft.
Projekt címe: Fogtechnikai tevékenység fejlesztési a Kerámia Plusz Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 15.296.300 Ft
Támogatás mértéke: 50 %
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.12.22.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-01007

Elkezdődött a Kerámia-Plusz Kft. kapacitásbővítési projektje, amelynek során a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programjának keretében jelentős gép kapacitás bővülést képes társaságunk megvalósítani. A 31,38 millió forint összköltségű projekt 15.296.300  millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

A magas szintű fogtechnikai tevékenységhez nem elegendő a jó kézügyesség, hanem a csúcstechnológiát képviselő gépi és kézi eszközökre, anyagokra van szükség. Vállalkozásunk – jelen projekt keretében megvalósuló - technológiai fejlesztését indokolja a digitális fogtechnika világszintű gyors fejlődése, terjedése és ezáltal elérhető innovatív gyártási módszerek megteremtése. Továbbá a folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is indokolja a fejlesztést. A digitális technika legfontosabb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, a digitális technológia ismételhető és garantált gyártási pontosságot ad, állandó minőséget biztosít.

A projekt keretében a fogtechnikai eszközök gyártásának eszközparkját kívánjuk fejleszteni a következők szerint:

1) Dental System Premium szoftvercsomag alkalmas minden fogászati restauráció modellezésére és elkészítésére pl. korona, híd, inlay.stb. Alkalmas fizikia minták és lenyomatok 3 dimenziós szkennelésére és a hozzá tartozó szoftver segítéségével digitális megjelenítésre egyaránt.

2) 3Shape E3 szkenner – alkalmas kezelési tervek elkészítésére;eltárolja a megrendelő adatait és rendszerezi a munkafolyamatokat. 

3) inLab MCx5 - a legújabb fejlesztésű fogtechnikai CAM- szoftver, 5-tengelyes őrlő és finomcsiszoló egységgel rendelkezik, melynek segítségével az esztétikus pótlások teljes feldolgozási folyamatát rendkívüli rugalmassá teszi;

4) EKOM DK50 fogtechnikai olajmentes kompresszor 

5) inFire HTC Speed Superspeed és fémszinterező funkcióval - a Sirona inFire HTC Speed a Superspeed és a Fémszinterező funkcióval képes a kerámia anyagok,valamint az előégetett nem nemesfémek szinterezésére.

 

Kérjen időpontot!

Kerámia Dental Fogászati Központ

Cím: Székesfehérvár, Szekfű Gy. u. 12.
Mobil.: 20/244-8888
E-mail: fogaszat@keramiadental.hu

Cím: Budapest, VI. kerület Király utca 106
Mobil:  30/229-8888
E-mail: kiraly@keramiadental.hu

 

logo feher

  Bejelentkezés alapján:
Hétfő-Péntek: 08.00-20.00-ig,
Szombat: 8-12-ig (bejelentkezés alapján)

Search