Direkt héj

A direkt héj hasonló a kerámia héjhoz. A különbség, hogy a kerámia héjat a fogtechnikus készíti el, míg a direkt héjat pedig egy az egyben a fogorvos – egy speciális rétegzési technika segítségével – a legjobb minőségű német, illetve japán tömőanyagból építi fel. Ez egy együléses, fájdalommentes beavatkozás, amely helyi érzéstelenítésben történik.
Legnagyobb előnye, hogy a foganyagból a lehető legkevesebbet kell elcsiszolni.

Direkt héj – milyen esetekben alkalmazzuk?

  • Frontfogak kisebb hibáinak a leplezésére alkalmas
  • Elszíneződött fogak esetén (például gyökér kezelt fogak)
  • Diastema esetén: nagy rés a fogak között
  • Törött, sérült, kopott fog esetében

direkthej

direkthej2

Direkt héj – azonnali tökéletes mosoly

Ha szeretnéd hogy azonnal szabályos és gyönyörű fehér mosolyod legyen gyere el rendelőnkbe specialistánkhoz. Fogorvosunk a legmodernebb technikát és csúcsminőségű anyagok felhasználásával varázsolja tökéletessé fogait.   

         

Mi is a direkt héj?

A Direkt Héj hasonló a kerámia héjhoz. A különbség, hogy a kerámia héjat a fogtechnikus készíti el, míg a direkt héjat pedig egy az egyben a fogorvos – egy speciális rétegzési technika segítségével – a legjobb minőségű német, illetve japán tömőanyagból építi fel. Ez egy együléses, fájdalommentes beavatkozás.Legnagyobb előnye, hogy a foganyagból egyáltalán nem,vagy a lehető legkevesebbet kell elcsiszolni.

 

Kinek ajánljuk a direkt héjat? 

Direkt Héjat azoknak a pácienseinknek ajánljuk akik nincsnek megelégedve mosolyukkal és azonnali minőségi változást szeretnének

 

 

Milyen esetekben alkalmazható a direkt héj?

  • A Direkt Héjjal azonnali változást érhetünk el ha fogaink elszíneződöttek és állandó fehér fogakat szeretnénk. 
  • Abban az esetben ha fogaink rendezetlenek de nem szeretnénk fogszabályozót hordani.
  • Akkor ha fogaink letöredezettek,vagy formájukkal nem vagyunk megelégedve.

 

Mik a direkt héj legnagyobb előnyei?

A Direkt Héj legnagyobb előnye, hogy azonnali minőségi változást nyújt. A beavatkozás teljesen fájdalommentes és az esetek nagy többségében nem kell a foganyagból elvenni, nincs szükség érzéstelenítésre. Az elkészült munka a későbbiekben esetleges sérülés vagy kopás esetén bármikor javítható vagy kiegészíthető.

 

Hogyan készül a direkt héj?

Rendelőnkben a Direkt Héjakat esztétikai specialistáink készítik külön erre a felhasználási területre kifejlesztett, csúcskategóriás rétegzett tömőanyagból. A direkt héj készítésekor nem használunk fúrót, csak a fogfelszínt kezeljük egy speciális fogászati anyaggal hogy a tömőanyagnak tökéletes és tartós tapadást tudjunk biztosítani.

KÉRJEN IDŐPONTOT!

aloldali form