New patient promotion!

We have a new package available for our new patients for 20 000 HUF instead of 35 000 HUF. A consultation, a professional dental hygiene session, a panoramic x-ray and oral hygiene advice are included.

State-of-the-art dental X-rays down to the smallest detail

A Kerámia Dental Clinic in Székesfehérvár has a state-of-the-art CBCT device capable of conducting the latest examinations with low radiation exposure, producing images with millimeter-level precision. What information can be revealed through the use of these complex scans?

Navigational Implantology

Choose the best quality implants with the latest digital implant solutions!

keraniadantal polosno 1

Kerámia Dental

the best solution

At Kerámia Dental Centre, we combine a family atmosphere, a relationship based on trust and the use of state-of-the-art procedures with our advanced expertise. Our equipment and raw materials are based on the latest technological processes. We work to Western standards, using the highest quality dental materials. Our doctors are highly qualified and speak several foreign languages.

BOOK AN APPOINTMENT NOW!

Kezdő oldali form
Kezdő oldali mobilos form

Digital panoramic X-ray: on weekdays from 8:00 to 15:30, no appointment necessary

erzekeny fog

My tooth is sensitive, I have
toothache

szebb osoly

I want a prettier
smile

szuvas fog

I have a cavity, I need to
change my fillings

hianyzo fog

I would like to replace
my missing teeth

implantalas

I am interested in implantation
dental implantation

lathatatlan fogszabalyozas

I am interested in
invisible orthodontics

Opinions of our patients

Martin Schell
Martin Schell
2023-10-05
Nagyon szeretném kifejezni hálámat Mehdi doktor úrnak, Horváth Imolának, valamint az aszisztenseknek a fantasztikus munkájukért. Az elmúlt időszakban általuk kaptam olyan fogászati kezelést, ami tényleg kiemelkedő volt. Mehdi doktor úr rendkívül profi és gondoskodó fogorvos, akinek hozzáállása valóban megnyugtató volt számomra. Horváth Imola kiváló fogtechnikus. Az fogaim most és gyönyörűek, és ezért hálás vagyok neki. Az aszisztensek is rendkívül segítőkészek és kedvesek voltak, ami még kellemesebbé tette az orvosi kezeléseimet. Hegyi Istvánnak is szeretnék köszönetet mondani a segítségéért és támogatásáért az egész folyamat során. Összességében hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a fantasztikus fogorvosi csapatra, akiknek hozzáállása és szakértelme kiemelkedő. Mindenkinek bátran ajánlom őket, és köszönettel tartozom nekik az egészségesebb és szebb mosolyomért.
Kata Marschall
Kata Marschall
2023-07-27
Szuper, szuper, szuper! Nagyon kedves mindenki. Nagyon féltem a fájdalomtól de nem volt. Sok -sok héten jártam kezelésre de a kedves személyzet és doktor úr mindig figyelembe vette az alap betegségem. Csakis ők,soha máshova :) Hálával tartozom és köszönök mindent :) Üdv,Kata
Szűcsné Liko Beáta Beáta
Szűcsné Liko Beáta Beáta
2023-07-09
Csak ajánlani tudom mindenkinek.Itt tényleg mindenki kedves segítőkész.Bölcsességfog eltávolításra mentem,nagyon félve de felesleges volt.Ali Azari doktorúrnak külön köszönöm a nyugtató szavakat.Legközelebb is csak ide megyek😊
Szilvia Gede
Szilvia Gede
2023-06-07
Hálás vagyok Mehdi doktor úrnak és asszisztensének , hogy a lányom rosszul beidegződött fogászati félelmeit IS kezelve, sikeresen varázsoltak csodálatos fogakat és mosolyt az arcára! Bátorították, türelemmel voltak irányába. Mellette álltak, "fogták a kezét " , és a közös munka eredménye megváltoztatta, nemcsak a mosolyát, hanem az Életét is. Nagyon köszönjük😍😍😍!
Zsuzsanna Csepregi
Zsuzsanna Csepregi
2023-05-27
Maximális elègedetsèg!!! Igaz èn Hegyi Istvàn fogtechnikushoz jàrtam,de biztos vagyok benne,hogy a csapat is szuper.Baràtsàgos,kellemes hangulat fogadja az embert aki hozzàjuk betèr!Mègegyszer köszönöm Hegyi Istvánnak a gyors ès szuper munkàt🙂
Anna Turcsányi
Anna Turcsányi
2023-05-26
Immár második alkalommal választottam a Kerámia Dentalt bölcsességfogam eltávolítására, amit újfent nem bántam meg. A precíz, gyors, professzionális munka és az ott dolgozók kedvessége miatt csak ajánlani tudom mindenkinek!
Valeria Aksenovych
Valeria Aksenovych
2023-05-16
Profik, fájdalomnélküli beavatkozás, maximálisan ajánlom, köszönöm dr.Azari Ali, ill. asszisztenseinek is :)
Benjámin Sárfi
Benjámin Sárfi
2023-05-12
Időpont nélkül, gyorsan és kedvesen megcsinálták a panoráma röntgenem!
KrisySW
KrisySW
2023-05-11
Bölcsesség fogamat műtötték Ali doktor vezetésével, a műtét teljesen fájdalom mentes volt! Ajánlani tudom mindenkinek a Kerámia Dentált!
keramia2

Kerámia Dental

Dental Centre

We owe our success partly to these and partly to the team of dental technicians we have on site. This allows us to perform corrections and adjustments in one place, giving you the best dental care and perfect aesthetic results quickly, accurately and without complications. Thanks to this, the doctor-technician relationship is strong and the flow of information is fast, resulting in impeccable work and extremely satisfied patients.

Weekend appointments are also possible based on prior registration, inquiries can be made on the telephone numbers provided.

Kerámia Dental Centre

Address: Székesfehérvár, Szekfű Gy. u.12.
On mobil.: +36-20-244-8888
by E-mail.: fogaszat@keramiadental.hu