Esztétikus tömés

Az adhezív fogászat forradalma

A mai kompozit tömőanyagok hatalmas kötőerővel ragaszthatóak a fogszövetekhez. Ez a ragasztási eljárás megfelelő körülmények közt, gondosan, precízen kivitelezve lehetővé teszi olyan láthatatlan művészi tömések készítését, melyek tartósan, jól funkcionálnak. Mivel a tömést nem az üreg alakja tartja a helyén, hanem a kémiai kötés, nem szükséges feleslegesen fogszövetet visszafordíthatatlanul eltávolítani. A rendelőnkben használt tömőanyag a legmagasabb minőséget képviseli, alig zsugorodik, sokáig fényes marad, nem színeződik el, nem allergizál, behelyezését nem kíséri a kezelés utáni érzékenység.

Mennyiben más az esztétikus tömés készítés, mint régen?

A tökéletes kötéshez három tényezőre van szükség:

  • Tökéletesen megtisztított és előkészített fogfelszín
  • Gondosan kivitelezett ragasztási protokoll, a legmodernebb 5. és 7. generációs ragasztórendszerekkel
  • Kifogástalan, száraz és tiszta körülmények a ragasztáshoz

Rendelőnkben minden esetben kompromisszumok megkötése nélkül, a legmodernebb anyagokkal és eszközökkel biztosítjuk a tökéletes ragasztás mindhárom feltételét.

 

8ebe513d29a5259

Esztétikus tömés: nyálmentesség a szájban?

A száraz felszínek a ragasztás elengedhetetlen feltételei közé tartoznak. Minden adhezív eljárás teljes izoláció mellett történik, ahol a kezelt fogfelszínekre vér vagy nyál nem kerülhet. Az erre a célra használt gumilepedő miatt a szájba semmi nem juthat be, nem érzi a használt anyagok kellemetlen ízét, nem szárad ki a szája, a kezelés alatt nyugodtan nyelhet.

 

 

Miért minket válasszon?

  • Magasan képzett szakemberek várják
  • Csúcsminőségű anyagokat használunk
  • Tökéletes sterilizálást alkalmazunk
  • Fájdalommentes kezelést garantálunk

KÉRJEN IDŐPONTOT!

aloldali form