Fogfehérítés

Fehérítse fogait akár 5-8 árnyalattal, hogy elbűvölő mosolya legyen!

Mit kell tudni a fogfehérítésről?

A fogfehérítés egy hosszú távú befektetés, akár örök életre szóló önbizalomforrás lehet.

A bizonyítottan leghatásosabb módszer fogai hófehérré varázsolására a rendelői fogfehérítés. Az egyes alkalmazott technológiák között nagy a különbség. Napjainkban a leginkább elterjedt fogfehérítési módszer a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás. A hidrogén- vagy karbamid-peroxid szakértő gondoskodás mellett látványos és hosszan tartó eredményt biztosít, de ugyanakkor nem megfelelő alkalmazása esetén jelentős veszélyeket is rejt. A klinikai eljárásokban használt peroxidos fehérítőrendszerek olyan magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, hogy egyeseknél fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén megsérthetik azt.

A fogfehérítés sajnos nem mindenkinek garantálja ugyanazt az eredményt. Fogak állapota, életmód, fogfehérítő kezelés fajtája és időtartama is befolyásolhatják az elért eredményt.

A rendelői fogfehérítést elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének intenzív fehérítő hatást elérni. A nemzetközi vizsgálatok tanúsága szerint akár 5-8 árnyalatnyi világosodás is elérhető e módszerrel.

Fogfehérítés előtt először is, professzionális szájhigiénés kezelésre van szükség, ami a fogkövek eltávolítását és professzionális fogtisztítást jelent.

A rendelői fogfehérítés biztonságos eljárás, mivel nem károsítja a fogakat, a töméseket és a koronákat.

Mit kell tudni a fogfehérítésről?Milyen fogfehérítéssel foglalkozunk?

  • Led lámpás Opalescence (rendelői)
  • Opalescence belső fogfehérítés (rendelői)
  • Opalescence otthoni fogfehérítés

Led lámpás Opalescence (Boost) fogfehérítés

A legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény!

Mi is az Opalescence (Boost) fogfehérítés? – Ezzel a peroxidos eljárással a fog zománc rétege fehéredik. A nagyon hatékony led lámpával látványos eredmény érhető el.

Milyen anyagot használunk? – 40%-os peroxid tartalmú Opalescence fogfehéritőt

Kinek ajánljuk – Kiemelten ajánlott azoknak, akik gyorsan látványos eredményt akarnak elérni.

  • nagy hatásfok
  • azonnali, 4-7 árnyalatnyi különbség
  • kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra
  • 6 havonta ismételhető

Opalescence belső fogfehérítés

Az elszíneződött, gyökérkezelt fog többé nem kell, hogy szürke legyen!

Mi is a Opalescence Endo belső fogfehérítés? – A gyökérkezelt fogak, főleg a mára korszerűtlenné vált eljárásokkal kezelt fogak gyakran elszíneződnek, beszürkülnek, élettelenné válnak. Ezen segít az egy-egy fog külön-külön elvégzett belső fehérítése. A fog belsejébe helyezett fehérítőanyag töméssel zárva a fogban marad néhány napig, majd a kívánt árnyalat eléréséig a fehérítőanyag cserélésével ismételjük a kezelést. Ezek a kezelések mindössze néhány percet vesznek igénybe.

Milyen anyagot használunk? – 35%-os peroxid

Kinek ajánljuk – Balesetet szenvedett és emiatt gyökérkezelt fogakhoz, elégtelen gyökértömés miatt a gyökértömés cseréje után.

A leghatékonyabb Opalescence Endo fogfehérítés.


Otthoni fogfehérítés

Fehérebb fogak, kényelmesen az otthonában!

Mi is az otthoni fogfehérítés? – Az otthoni „sínes” fogfehérítés a legkíméletesebb és legkényelmesebb módszer a fogak világosítására. Lenyomatvétel után egyedi fogfehérítő sín készül a fogtechnikai laboratóriumunkban, melyet otthonában Önnek alkalmas időben meghatározott időre, a fehérítőanyaggal megtöltve fogaira helyez. Mindezt 2-3 naponta ismételve 2-3 hét alatt elérhető a kívánt árnyalat. A kezelést orvosi konzultáció és kontroll előzi meg.

Hogyan kell használni? – Az otthoni fehérítéssel kapcsolatos legtöbb kellemetlen tapasztalat a helytelen használatból adódik. Ezért rendelőnkben különös figyelmet szentelünk annak, hogy pácienseinket pontos és érthető instrukciókkal lássuk el, és minden esetben a fogászati székben ellenőrizzük a készített sínek tökéletes illeszkedését. Mindezek fontosságát hangsúlyozva a fehérítés első alkalma rövidítve a rendelőben kontrollált körülmények közt zajlik.

Milyen anyagot használunk? – Opalescence otthoni fogfehérítő szett, alacsony koncentrációjú (16%) peroxid

Kinek ajánljuk – Azoknak, akik nem szeretnének a fogászati székben hosszú időt tölteni. Azoknak, akik jobban szeretnék kontrollálni az elért eredményt. Azoknak, akik kíméletesebb megoldásokat keresik. Szoros időbeosztásban dolgozóknak.

KÉRJEN IDŐPONTOT!

aloldali form