Fogfehérítés

Fehérítse fogait akár 5-8 árnyalattal!

Mit kell tudni a fogfehérítésről?

A fogfehérítés egy hosszú távú befektetés, akár örök életre szóló önbizalomforrás lehet.

A bizonyítottan leghatásosabb módszer fogai hófehérré varázsolására a rendelői fogfehérítés. Az egyes alkalmazott technológiák között nagy a különbség. Napjainkban a leginkább elterjedt fogfehérítési módszer a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás. A hidrogén- vagy karbamid-peroxid szakértő gondoskodás mellett látványos és hosszan tartó eredményt biztosít, de ugyanakkor nem megfelelő alkalmazása esetén jelentős veszélyeket is rejt. A klinikai eljárásokban használt peroxidos fehérítőrendszerek olyan magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, hogy egyeseknél fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén megsérthetik azt.

A fogfehérítés sajnos nem mindenkinek garantálja ugyanazt az eredményt. Fogak állapota, életmód, fogfehérítő kezelés fajtája és időtartama is befolyásolhatják az elért eredményt.

fcae4ec52ff4520A rendelői fogfehérítést elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének intenzív fehérítő hatást elérni. A nemzetközi vizsgálatok tanúsága szerint akár 5-8 árnyalatnyi világosodás is elérhető e módszerrel.

Fogfehérítés előtt először is, professzionális szájhigiénés kezelésre van szükség, ami a fogkövek eltávolítását és professzionális fogtisztítást jelent.

A rendelői fogfehérítés biztonságos eljárás, mivel nem károsítja a fogakat, a töméseket és a koronákat.

 

 

Milyen fogfehérítéssel foglalkozunk?

92a32ad61bdd3e9

  • Led lámpás Opalescence (rendelői)
  • Opalescence belső fogfehérítés (rendelői)
  • Opalescence otthoni fogfehérítés

Led lámpás Opalescence (Boost) fogfehérítés

 

Mi is az Opalescence (Boost) fogfehérítés? – Ezzel a peroxidos eljárással a fog zománc rétege fehéredik. A nagyon hatékony led lámpával látványos eredmény érhető el.

Milyen anyagot használunk? – 40%-os peroxid tartalmú Opalescence fogfehéritőt

Kinek ajánljuk – Kiemelten ajánlott azoknak, akik gyorsan látványos eredményt akarnak elérni.

  • nagy hatásfok
  • azonnali, 5-8 árnyalatnyi különbség
  • kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra
  • 6 havonta ismételhető

Opalescence belső fogfehérítés

Az elszíneződött, gyökérkezelt fog többé nem kell, hogy szürke legyen!

Mi is a Opalescence Endo belső fogfehérítés? – A gyökérkezelt fogak, főleg a mára korszerűtlenné vált eljárásokkal kezelt fogak gyakran elszíneződnek, beszürkülnek, élettelenné válnak. Ezen segít az egy-egy fog külön-külön elvégzett belső fehérítése. A fog belsejébe helyezett fehérítőanyag töméssel zárva a fogban marad néhány napig, majd a kívánt árnyalat eléréséig a fehérítőanyag cserélésével ismételjük a kezelést. Ezek a kezelések mindössze néhány percet vesznek igénybe.

Milyen anyagot használunk? – 35%-os peroxid

Kinek ajánljuk – Balesetet szenvedett és emiatt gyökérkezelt fogakhoz, elégtelen gyökértömés miatt a gyökértömés cseréje után.

A leghatékonyabb az Opalescence Endo fogfehérítés.


Otthoni fogfehérítés

 

Fehérebb fogak, kényelmesen az otthonában!

Mi is az otthoni fogfehérítés? – Az otthoni „sínes” fogfehérítés a legkíméletesebb és legkényelmesebb módszer a fogak világosítására. Lenyomatvétel után egyedi fogfehérítő sín készül a fogtechnikai laboratóriumunkban, melyet otthonában Önnek alkalmas időben meghatározott időre, a fehérítőanyaggal megtöltve fogaira helyez. Mindezt 2-3 naponta ismételve 2-3 hét alatt elérhető a kívánt árnyalat. A kezelést orvosi konzultáció és kontroll előzi meg.

Hogyan kell használni? – Az otthoni fehérítéssel kapcsolatos legtöbb kellemetlen tapasztalat a helytelen használatból adódik. Ezért rendelőnkben különös figyelmet szentelünk annak, hogy pácienseinket pontos és érthető instrukciókkal lássuk el, és minden esetben a fogászati székben ellenőrizzük a készített sínek tökéletes illeszkedését. Mindezek fontosságát hangsúlyozva a fehérítés első alkalma rövidítve a rendelőben kontrollált körülmények közt zajlik.

Milyen anyagot használunk? – Opalescence otthoni fogfehérítő szett, alacsony koncentrációjú (16%) peroxid

Kinek ajánljuk – Azoknak, akik nem szeretnének a fogászati székben hosszú időt tölteni. Azoknak, akik jobban szeretnék kontrollálni az elért eredményt. Azoknak, akik kíméletesebb megoldásokat keresik. Szoros időbeosztásban dolgozóknak.

KÉRJEN IDŐPONTOT!

aloldali form