Hagyományos fogsor

Nyerje vissza a rágás és a mosolygás örömét!

Mi az a kivehető (hagyományos) fogsor?

A fogak elvesztése teljes fogatlanság állapotát okozza. Ez az állapot az életminőséget több szempontból is negatívan befolyásolhatja:

  • a rágófunkció elvesztése nehezíti a táplálkozást, emiatt emésztőrendszeri panaszok léphetnek fel, valamint a nem megfelelő táplálkozás hiánybetegségeket is okozhat
  • az elégtelen táplálkozás miatti egészségügyi panaszok kihathatnak a munkavállalásra is
  • a fogak elvesztése okozta veszteségérzet pszichés panaszokat is okozhat

A kivehető fogsor a fogatlan nyálkahártyára fekszik fel és pótolja az elveszített fogakat, visszaállítja a rágófunkciót és újra lehetővé teszi az önfeledt mosolygás örömét.

df12ba0f78f89a6

 

Hogyan készül a kivehető (hagyományos) fogsor?

A kivehető fogsor több ülésben készül el. Első alkalommal alapos kivizsgálást követően orvosaink lenyomatot vesznek a fogatlan állcsontról. A lenyomat alapján a harapást rögzítő harapási sablon, valamint egyéni lenyomatvételi kanál készül, melyek segítségével a második ülésben megtörténik a harapás beállítása, valamint a nyálkahártya mozgásának pontos lemintázását lehetővé tevő funkciós minta elkészítése. Ebben az ülésben történik a pácienseknek megfelelő fogszín választása. Fogpróbát követően kivehető a hagyományos fogsor.

fb666406af0348b

Hogyan történik a hagyományos fogsor átadása?

A kész fogsor első szájba helyezésekor ellenőrizzük annak felfekvését a nyálkahártyára. Korrigáljuk az esetlegesen kellemetlen nyomó érzést okozó részeket. Megvizsgáljuk a fogak harapáskori érintkezését, majd részletesen tájékoztatjuk pácienseinket a fogsor viselését illető teendőkről.

Egy kivehető fogsor mindig új élethelyzet elé állítja a használóját, így annak viselését kellő türelemmel kell elsajátítani.

 

Válasszon minket, mert:

  • Nálunk fogsor-specialisták várják
  • A legjobb anyagokkal dolgozunk
  • Élethű, kényelmes fogsort készítünk
  • Több 100 elégedett páciens
  • Hosszútávú garanciát vállalunk

KÉRJEN IDŐPONTOT!

aloldali form